(обновена) Следващият уикенд: Радиолюбителски пикник на село Невша

На 21ви октомври (неделя) ще направим полеви ден на село Невша. Всеки, който желае е добре дошъл, при изясняване на желаещите ще направим организация за транспорт. Всеки е добре да си носи хапване и пиене, ще има възможност за палене на скромен огън. Като за всеки излет навън помислете за собствен комлект посуда (виличка, ножче, чинийка), столче, връхна дреха и радио ;–)

Свилен LZ2SMX ще вземе КВ радиото с масичка и 2 бр. къмпинг столчета. Поема ангажимент да осигуря пластмасови чаши и чинии, салфетки, минерална вода, дървени въглища и малко барбекю. LZ2NRK също ще вземе масичка и 2бр столчета.

Ако все още не сте решили напълно, ще ви помогнем със снимки (от LZ2DTY) на природата там:
Важно: Който реши да участва е добре да попълни тази анкета, за да направим по-добра организация.

Тръгването може да направим като се съберем на бензиностанция Еко на бул. Владислав срещу магазин Айко / Елпром.

Крайна уговорка: Събираме се 10:45 на бензиностанция Еко срещу Елпром преди изхода на магистралата. В 11:00 тръгваме заедно.

Пътят е по асфалт и само в края има малък участък черен път. Няма проблем лек автомобил да мине. За попълнилите анкетата ще бъдат осигурени кебабчета и кюфтета, както са си поръчали. Пиенето си носи всеки сам (вода, бира, и т.н.) За останалите – всеки да си носи каквото желае за ядене и пиене. Ще има малко барбекю и дървени въглища. Който има възможност нека вземе къмпинг мебели – столчета и масички. В случай, че времето е лошо отиваме на кръчма на обяд и пропускаме горските събития.

 

 
Точно координати, за който има GPS: 43.264808, 27.283125