Предложение: „вечерната проверка“ да се провежда на ретланслатор LZ0VNA

Колеги, има аргументирано предложение за обсъждане и гласуване , „вечерната проверка“ да се провежда на ретланслатор LZ0VNA. Аргументите са : 1. По-надежден и се действа от по-отдалечени райони; 2.Намира се под постоянен контрол и възможна своевременна намеса при създаден проблем; 3. Енергиййно независим- при спиране на ел. ток може да работи още известно време на собствено ел.захранване. ; 4. Приоритетна FM функция пред цифровата. За повече аргументи и въпроси ,моля отнасяйте се към Красимир – LZ2NKN ! Недостатък – не може да се работи на „фюжън“ по време на проверката, поради т.4. Преминаването (ако се гласува) ще стане след като се гласува с повече гласове -ЗА.

За по-широко участие на колегите това съобщение ще бъде публикувано във фейсбук групата , а също ще бъде оповестено и на вечерна проверка. Ще бъдат отчетени гласовете и на повече участници ( не само за една вечер).

Резултат от гласуването до сега за преминаване на „вечерната проверка“ на ретранслатор LZ0VNA : Общо гласували досега – 26 човека; Гласували -„ЗА“ -16 човека ; Гласували -„въздържал се“ -6 – човека. Гласували-„против“ -4 човека.